Nemanjina 76, 15310 Ribari
Tel./fax. +381 (15)270-476
+381(63)286-435
e-mail:coolwolf@ptt.rs
RASHLADNI SISTEMI KOVAČEVIĆ
  O nama

Cool Wolf
  • Montaža rashladnih uredjaja
  • Montaža rashladnih vitrina
  • Montaža rashladnih komora
Servis i održavanje
  • Rashladni uredjaji
  • Rashladne vitrine
  • Rashladne komore
Servis postoji od 1989 godine kada je počeo kao servis rashladnih uredjaja.

2001 godine startuje saradnja sa velikim trgovinskim lancima kao što je Merkator.

2004 godine servis menja ime u Cool Wolf i proširuje saradnju sa ostalim trgovinskim lancima kako u Srbiji tako i u zemljama u okruženju. Takodje uvozimo novu opremu koja nam je omogućila znatno poboljšanje servisnih usluga i podrške.

Povecanjem broja zaposlenih I kvalitetnom obukom oformili smo tim mladih I odlično obučenih ljudi za montažu i servisiranje rashladnih komora +(plus) i –(minus) režima i kontrolisane atmosfere, šok tunela za smrzavanje voća, povrća, mesa…

Cool Wolf danas radi sa gotovo svim značajnijim trgovinskim kućama kao što su Merkator, Maxi, Tuš, Familija marketi (Robna kuća Beograd), KTC, Univer, Barbaroš, Novito, Kerum, Vir, Nana I drugi.

Naša misija

Da bi zadržali naše klijente i dobili nove, uvek održavamo svežinu svojih proizvoda, produžavamo rok trajanja i trudimo se da učinimmo svoje proizvode dostupnim što većem broju klijenata.

Naša vizija

Cool Wolf, je pravi izbor za naše lokalne i globalne klijente kako bi se postigao uspeh i održivost kontinuiranog razvoja, obazirući se na sugestije i poterbe naših klijenata.

   
Copyright 2011 © COOLWOLF, All rights reserved design, developed and maintained by Parlic Design ©